A luat fiinta din pasiunea unui dascal pentru un invatamant de calitate construit pas cu pas  printr-o experienta profesionala  in educatia formala si nonformala  europeana, dar si din dorința parintelui de a oferi propriului copil  oportunitati de dezvoltare personala adaptate unui viitor multicultural in care comunicarea si educatia sunt instrumentele implinirii.

Echipa noastra de profesori  imbina dinamismul, profesionalismul si inovatia cu experienta si conceptul unui invatamant diferit – acela al facilitării accesului la educație cu ajutorul tehnologiei si al invatarii centrate pe nevoile fiecarui cursant .

Pentru ca noi credem în inovație, aducem pe piața serviciilor de formare si specializare din Barlad cel mai modern centru de limbi străine dotat la standarde europene, într-o zonă centrală și accesibilă. Toate sălile de curs sunt dotate cu cate o tabla interactiva  cu touch screen, iar  fiecare cursant beneficiază de câte o tableta ce va fi utilizată pentru diferite testari, jocuri interactive, fise de lucru  si dictionare electronice, acces la internet, etc, participand astfel activ la fiecare curs .

Te invitam să descoperi alături de noi plăcerea de a comunicaa intelegea scrie și a citi corect, ușor și rapid într-o limba străina, de a studia dincolo de barierele rigorii invatamantului clasic si de a-ti deschide mereu alte și alte oportunitati  !

Pentru ca fiecare cursant sa reuseasca sa-si atinga scopul am creat un mediu sigur și profesionist, în care oricine își poate găsi un refugiu pentru relaxare, socializare și desigur, locul unde învățarea reprezintă o deprindere acumulată, utilă pentru tot restul vieții.

Asadar, noi iți oferim mai mult decat simple cursuri sau meditații; iți punem la dispozitie metodele, profesorii și materialele necesare care să te ajute să stapânești și să comunici fără ezitare în orice limbă străină, toate adunate în cadrul unor întâlniri interactive si dinamice care îți vor face o reală plăcere!

Support Online
 
Chat
 
Support Online
+