Centrul Educational YES din Barlad ofera pe tot parcursul anului in grupe organizate sau individual cursuri de limba engleză, franceză,spaniola, italiană, germana, rusa, araba si chineza care se pot finaliza cu participarea la examene de certificare lingvistica ETS ( Certificat european de competenta in limbi moderne ) ,  Cambridge, IELTS, TOEFL, TOEIC , DELF, DALF, etc.   organizate de institutiile acreditate.  Totodata sunt oferite cursuri si teste pentru admitere la Academia de Politie, Scoala de Subofiteri de Politie sau Academia Militara, Scoala de Maistri Militari.

Indiferent de nivelul dumneavoastra de cunoastere a limbii straine, fie ca sunteti incepator sau avansat, ca va doriti un curs  individual sau pe grupe echipa  Centrului  Educational YES va gasi mereu solutia cea mai potrivita optiunilor dumneavoastra.

Înainte de începerea activității didactice, la înscriere, se va face o testare preliminară, pentru a stabili nivelul de cunoștinte al cursanților și repartizarea acestora în grupe cât mai omogene. Evaluarea scrisa este complet gratuită,  însă tesarea abilitatilor de vorbire ( speaking )  necesită o programare si achitarea unei taxe in functie de timpul alocat.

Centrul Educational YES  organizează cursuri pentru toate varstele dupa cum urmeaza:

copii  ( 5 – 6 ani , 7 – 8 ani , 9 – 10 ani, 11 – 12 ani, 13 – 14 ani, 15 – 16 ani, 17 – 18 ani ), tineri şi adulți ( 19 ani  + ) .

  • Manualul și materialele auxiliare sunt GRATUITE
  • Evaluarea progresului se va realiza periodic.
  • Test final de cunoștințe
  • Certificat de competență lingvistică (emis pentru 70% prezență la cursuri)
Support Online
 
Chat
 
Support Online
+